maandag 20 juni 2011

waar is da feestje?

Laatste examens geleerd! De zomer kan beginnen:D
Morgen nog twee examens afleggen en het is een week feest. Ja een week, want daarna volgt het o-zo-gevreesde-waarom-valt-er-toch-niets-meer-aan-te-doen-had-ik-maar-meer-geleerd-rapport.
Ik wens iedereen die nog examens heeft nog zeer veel succes. Voor de mensen die ook in deze periode zitten. Geniet ervan!

zondag 19 juni 2011

Sunday Quote

"Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world." 
 Marilyn Monroe

zaterdag 18 juni 2011

nailart fail

Vandaag moest ik fysica leren maar had ik nogal last van uitstelgedrag. Een perfect excuus om het leren nog een beetje uit te stellen is je nagels beginnen lakken. Want ja dit moet zeer secuur gebeuren. Eerst een laagje basecoat, en laten drogen. Dan twee laagjes kleur en ja ook deze moeten drogen. Normaal volt nu een laagje topcoat maar vandaag had ik eens zin in iets anders. Ik heb zin in de zomer dus dacht meteen aan bloemetjes. Alleen bleek de uitwerking iets minder dan het beeld in mijn hoofd. Hier volgt mijn zomerse-ahum-creatie.



De foto's zijn niet scherp, sorry daarvoor. Dit was dus niet helemaal de bedoeling, de bloemetjes zijn echt zeer slordig. Maar wie weet, met een beetje oefening wordt het misschien ooit iets moois.

Muziek als drijfveer

Ja, weer een examen gerelateerde post... Maar dit is nu wel zo'n beetje heel mijn leven.

Muziek is vrij belangrijk voor mij. Ik vind mezelf terug in zeer veel verschillende muziekstijlen. Van dubstep tot singer-songwriters en van filmmuziek tot hard rock. Tijdens een periode als deze luister ik graag naar muziek met een tekst die mij moed geeft om verder te doen of de me even helemaal opvrolijkt. Hier volgen mijn examen favorieten.

Een echte oppepper. Doet me echt zin krijgen in de zomer.

Deze geeft me weer de kracht om verder te gaan wanneer het even moeilijk is... 
en ja ik hou gewoon van Glee.

Ik ben echt huge fan van Tyler Ward. En deze cover van Katy Perry zorgt voor een boost aan zelfvertrouwen.

Ik zei het al. Glee is geweldig. Over the rainbow vind ik een erg mooi nummer en het geeft me echt een positief gevoel.

Dit zijn enkele van de liedjes die nu echt voortdurend te horen zijn ten huize Caro. 


vrijdag 17 juni 2011

Friday inspiration

Een hele hoop mensen zitten nu in de meest puist-opwekkende, slapeloze, frustrerende periode van het jaar, de examens. Om deze dagen door te komen, denk ik vaak aan de geweldige zomer die gaat volgen. Enkele foto's om in deze zomerse stemming te komen. En stiekem kijken we toch allemaal graag mooie foto's.










Pff nog enkele weken voor we echt van de zomer kunnen gaan genieten. Hopelijk wordt dit een prachtig seizoen met mooi weer. Maar genieten doe ik sowieso!

de eerste krabbel

Hee iedereen

Het eerste berichtje op mijn blog is een feit. 'Mijn blog' wat klinkt dat vreemd zeg. Al een hele tijd zocht ik naar een plekje waar ik mijn gedachten, hersenspinsel en mijn mening tot uiting kon brengen. Vandaar de start van deze blog.
Wat valt er hier te vinden? De titel 'Gewoon Caro' verklapt dat dit en mengelmoesje wordt van want ik voel, denk, doe en meemaak. Maar wie ben "ik"?
Ik ben Caro, een meisje van 18 jaar die erg houdt van muziek, nagellak, schoenen, typische cliché chicklits, youtube filmpjes, sociaal zijn, af en toe eens goed zot doen, ...

De eerste stap is gezet! Hup naar de volgende blogberichtjes.